Drottninggatan 1 • 652 24 Karlstad • 054 21 50 22 • info@capriga.se

Drottninggatan 1

I vår fastighet på Drottninggatan 1 finns 31 st nyproducerade hyreslägenheter som stod klara för inflyttning maj 2017. Samtliga lägenheter är påkostade med material av hög kvalitet som köksluckor från Marbodal, ekparkett och klinkergolv med värme i badrum. Mer än hälften av lägenheterna har balkong som ligger i söder- eller sydostläge och i två av lägenheterna finns även braskamin.

Byggnaden rymmer även lägenhetshotell, restaurang och butikslokal.

På Drottninggatan bor ni mitt i stadspulsen på Karlstads huvudgata. Här finns närhet till många restauranger, shopping och mataffärer. Stora Torget och järnvägsstationen ligger en kort promenad bort med goda tåg- och bussförbindelser. Trots närheten till stadslivet finner ni även lugnet alldeles intill med Pråmkanalen och dess dagliga båtturer sommartid. Med några minuters promenad tar ni er även till Sandgrundsudden som erbjuder vackra omgivningar och evenemang.

Lägenheternas storlekar
2 rum och kök 38-67 m2: 25 st
3 rum och kök 71,5-97 m2: 4 st
3,5 rum och kök 76,5 m2: 2 st

Planlösningar och hyror
Planlösningar och hyror på samtliga lägenheter kan du hitta i vårt ritningsarkiv.

Övriga utrymmen
I källaren finns förråd till varje lägenhet och ett cykelrum.

Parkering
Garageplatser finns att hyra i mån av tillgång på Drottninggatan 1 och i Scandic-city garaget. P-platser finns att hyra i mån av tillgång på Drottninggatan 1.